Thaise courgette noedels met omeletreepjes 

0 kcal

per persoon

0 min

Ingrediënten

  • Courgette - 1 stuks 

  • Ei-2stuks
  • Kastanjechampignons - 125 gram
  • Wortel - 100 gram
  • Ui - 0.5 stuks
  • Bosui - 1 stuks 

  • Spaanse rode peper - 0.5 stuks 

  • Sojasaus - 1 el 

  • Oestersaus - 0.5 el
  • Gembersiroop - 0.5 el
  • Cashewnoten - 20 gram
  • Sesamzaad - 1 tl
  • Olijfolie - 1.5 el
  • Zout - 1 snufje
  • Peper - 1 snufje 


  • Maak dit recept

    Bereidingswijze:
    1. Was de courgette, verwijder de uiteinden en snijd er met behulp van een spiraalsnijder slierten van. 2. Pel en snipper de ui. Was de rode peper en snijd fijn (verwijder de zaadjes).
    3. Snijd de bosui in ringen.
    4. Schil de wortel en snijd in dunne plakjes. Borstel de champignons schoon en snijd in partjes.
    5. Verhit een beetje olijfolie in een hapjespan of wok en fruit de ui en rode peper aan.
    6. Voeg de plakjes wortel toe en bak een paar minuten mee.
    7. Schenk de gembersiroop, sojasaus en oestersaus erbij. Voeg dan de champignons toe en laat een paar minuten bakken.